NoWa | Duurzame sieraden
gerecyclede sieraden
Shop direct
het perfecte duurzame cadeau

Circulaire sieraden

Unieke sieraden van gerecycled goud en zilver uit oude telefoons

Shop nu
Duurzame sieraden | gerecyclede sieraden
Duurzame sieraden | gerecyclede sieraden

Onze missie is om te laten zien dat we helemaal geen goud uit de grond hoeven te halen. Het goud ligt letterlijk voor het oprapen!

Josette de Vroeg (Founder NoWa)
Duurzame sieraden

Seeing the beauty in waste

Wist je dat we elk jaar zo’n 50 miljoen ton e-waste weggooien? Minstens 70% van deze berg e-waste belandt op de vuilnisbelt. Niet alleen zonde, maar ook nog eens heel erg slecht voor het milieu. Daarom maakt NoWa duurzame sieraden van puur goud en zilver, rechtstreeks gewonnen uit gerecyclede mobiele telefoons. Met jouw aankoop doe je niet alleen jezelf of je geliefde een plezier, maar óók de planeet. Voor elk sieraad dat wij verkopen worden er ook weer afvaltelefoons ingezameld. Zo maken we de cirkel rond.

Shop Nu - no time to waste
MEET THE FOUNDER

Josette de Vroeg

Bijna iedereen op deze aarde heeft een mobiele telefoon. Het probleem is dat veel mensen niet weten dat hier waardevolle grondstoffen in zitten zoals goud en zilver. Daarom liggen er alleen al in Nederland miljoenen telefoons gewoon te verstoffen in lades. En daarbij gooien we elk jaar voor 27 miljoen euro aan goud in de prullenbak. Dat is hartstikke zonde!

Ik hoop dat we met NoWa mensen aanzetten tot nadenken en dat we meer gaan recyclen. Ik geloof niet in wijzen met vingertjes, maar in laten zien hoe het óók kan.  

Lees meer over NoWa
WORKSHOPS & SAMENWERKINGEN

Join our movement

Tijdens onze workshops nemen we je mee in de wereld van de circulaire economie. Hoe waardevol kan afval zijn? Wat zit er eigenlijk in een oude telefoon? En belangrijker nog: wat kun je ermee? Je leert het allemaal in onze workshops, waarin we ook interessante feiten delen over e-waste en recycling. Leuk voor jong en oud.

Werk je bij een bedrijf en willen jullie duurzaamheid tastbaar maken op de werkvloer en medewerkers actief betrekken? Kijk dan hier voor meer informatie over de leukste inzamelingscampagnes van oude telefoons.

Heb je een winkel en wil je graag de gerecyclede sieraden van NoWa verkopen? Dat kan. We hebben een supermooi display gemaakt waar ook oude telefoons kunnen worden ingeleverd.

Geïnteresseerd? Lees meer!