FAQ - We zijn hier om te helpen!

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

We streven ernaar alle bestellingen binnen 24 uur op te sturen. 

Een deel van de 14 karaats items wordt op bestelling gemaakt, wat de levertijd wat langer kan maken (maar wordt altijd tussen de 2-3 weken geleverd). Je krijgt altijd een kwalitatief ontwerp tegen een eerlijkere prijs en we produceren niet te veel. Onze sieraden zijn het wachten waard!

Als jouw item buiten Nederland wordt verzonden, duurt het wat langer. De levering binnen de EU duurt gemiddeld 4 werkdagen. Buiten de EU hangt de tijd tussen het verzenden van het product en de aankomst van het product af van je bestemming. We houden je op de hoogte! We sturen je een e-mail zodra jouw item klaar is voor verzending en we sturen je een track en trace code, zodat je jouw bestelling in de gaten kunt houden.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland

Voor verzending binnen Nederland worden geen kosten in rekening gebracht.

EU

Voor verzending binnen de EU worden verzendkosten van €15,00 in rekening gebracht.

Wereldwijd

Het is mogelijk om onze sieraden te bestellen als je buiten de EU woont. Voor verzending buiten de EU worden verzendkosten van €17,30 in rekening gebracht.

 

Kan ik mijn pakketje volgen?

Binnen Nederland werken we samen met PostNL. Je ontvangt via ons een track en trace code. Bestellingen binnen de EU ontvangen ook een track en trace code zodra het pakket is verzonden, van de derde partij die jouw items verzendt. Zo kun je jouw bestelling altijd volgen.

 

Wat is het retourbeleid?

Voldeed ons product niet aan je verwachtingen? Geen zorgen, je kunt het item binnen 14 dagen na levering ruilen of retourneren. Als je een item wilt retourneren of ruilen, kun je contact met ons opnemen via info@thisisnowa.com. Laat ons weten waarom je je artikel wilt retourneren. Is het item te groot, te klein, of voldoet het item niet aan je verwachtingen? Hoe meer details je ons kunt geven, hoe beter we jouw feedback kunnen gebruiken om onze producten te verbeteren. En misschien kunnen we je helpen om het sieraad te vinden dat wél bij je past.

Houd er rekening mee dat retourzendingen zonder retourmail niet in behandeling kunnen worden genomen. Het item dat je wilt retourneren, moet in perfecte staat op ons kantoor aankomen, zodat wij je verzoek kunnen verwerken. NoWa is niet verantwoordelijk voor gebreken aan het artikel voorafgaand aan ontvangst van het pakket. Je kunt jouw artikel(en) retourneren naar:

 

NoWa BV

Dorpsweg Ransdorp 80

1028BR Amsterdam

 

Vergeet niet om ons te laten weten dat het item dat je hebt geretourneerd van jou is, door een afzender te vermelden of door een notitie met je bestelnummer toe te voegen.

Wat als mijn item kapot gaat?

NoWa garandeert kwaliteit. Als jouw item binnen zes maanden na aankoop stuk gaat, kun je het sieraad naar ons terugsturen. Wij repareren het dan kosteloos voor je. Laat ons eerst even weten dat je je artikel terugstuurt via e-mail: info@thisisnowa.com en vermeld wat er kapot is. Als je een foto kunt toevoegen om te laten zien wat er kapot is, zou dat geweldig zijn!

Na een melding via e-mail repareren we het item gratis. Binnen 2 weken laten we je weten wanneer je je artikel in nieuwe staat kunt verwachten. Is jouw item na zes maanden kapot gegaan, dan kun je gebruik maken van onze reparatieservice. Voor een mooie prijs repareren we je item en sturen het zo goed als nieuw terug. De prijs van onze reparatieservice is afhankelijk van de schade.

Neem contact met ons op via e-mail door ons te laten weten wat er kapot is en voeg een foto van je kapotte item toe. Wij komen dan binnen 2 weken bij je terug met de prijs van de reparatie.