Het perfecte duurzame cadeau

Duurzaam cadeau - NoWa

Ben je op zoek naar een cadeau? Een duurzaam cadeau voor jezelf, je vrouw, je dochter, je vriendin of iemand anders die je leuk en lief vindt. Dan ben je bij NoWa aan het juiste adres. 

Vier de liefde met niet zo maar een cadeau, maar een echt duurzaam cadeau.

Omdat we mensen zoals jij blij willen maken, hebben we heel erg ons best gedaan om er een hele beleving van te maken. Alleen al het uitpakken is een feest.

Bij elk sieraad - een armband, een ketting of oorbellen - dat je bestelt bij NoWa ontvang je een ‘Jij bent goud waard’ kaartje. Daar kun je je eigen persoonlijke boodschap opschrijven als het een cadeau is. Is het voor jezelf, kun je het kaartje naar een willekeurig iemand sturen :) Op de achterkant van het 'Jij bent goud waard' kaartje staat: ‘En je telefoon ook’. De sieraden van NoWa – de naam komt van No Waste – worden gemaakt van goud en zilver uit oude mobiele telefoons.

Sieraden vertellen altijd een bijzonder verhaal. Daarom is het zo’n mooie manier om mensen te verbinden. 

Verbinding is de band die je met elkaar hebt en door middel van een sieraad kunt tonen. Elke dag dat je het draagt brengt zo een herinnering aan die verbinding.

Bovendien ben je - als je een duurzaam sieraad van NoWa draagt - een beetje extra verbonden met de aarde.

Duurzaam cadeau geven?

Door onze sieraden te dragen of cadeau te geven ben jij bovendien onze ultieme ambassadeur. Zo help je onze boodschap – het recyclen van oude telefoons – te verspreiden.

Doe je ook mee? Lever je oude telefoon in en spread the message!

 

Vorige Artikel Volgende Artikel